Man (40) uit Kraggenburg stalkt ex en krijgt taakstraf en contactverbod

Kraggenburg – Een 40-jarige Kraggenburger is maandag door de politierechter in Lelystad veroordeeld tot een taakstraf van 150 uur en twee maanden cel voorwaardelijk. De man stalkte in 2020 zijn ex vijf maanden lang. Hij bedreigde haar ook door een snijbeweging langs zijn keel te maken.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Man (40) uit Kraggenburg stalkt ex en krijgt taakstraf en contactverbod

Kraggenburg – Een 40-jarige Kraggenburger is maandag door de politierechter in Lelystad veroordeeld tot een taakstraf van 150 uur en twee maanden cel voorwaardelijk. De man stalkte in 2020 zijn ex vijf maanden lang. Hij bedreigde haar ook door een snijbeweging langs zijn keel te maken.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*