Onze sponsors

 

 

Starlight Urk is een radiostation dat 10 jaar geleden is ontstaan door een kleine vriendengroep die het leuk leek om via internet te streamen.
Dit heeft ertoe geleidt dat Starlight Urk ongekend populair begon te worden. Helaas was het avontuur na ruim 2 jaar voorbij vanwege diverse omstandigheden.
Anno 2019 begon het bij ons weer te kriebelen en hebben we na uitvoerig overleg de beslissing genomen om het weer nieuw leven in te gaan blazen, met als gevolg dat we sinds 1 oktober 2019 weer online zijn met een internetstream en een eigen applicatie voor op je mobiel! Sinds kort we ook te ontvangen zijn op DAB+ en is het station onderdeel van Stichting Mediaplatform Urk.

Inmiddels hebben zich diverse programmamakers bij ons aangemeld om een programma te maken voor Starlight Urk en zijn wij enorm gemotiveerd om er weer een prachtig station van te maken!

Starlight Urk brengt doorgaans muziek uit de jaren `70 `80 &`90-er jaren met een vleugje hedendaagse muziek vanuit 24 verschillende radio studio`s over het hele land en daarbuiten!
Maar muziek uit de oudere tijd mag natuurlijk ook niet ontbreken! Daarom bieden we ook een paar programma`s aan die nog iets verder terug in de tijd gaan. Zoals een Rock `n Roll programma!

Ook beschikken we over een interactieve jukebox. Daarmee kan jij (interactief) bepalen wat je wilt horen!

We wensen je veel luisterplezier toe en laat gerust een bericht achter via onze contact pagina!